Work hard in silence – let your success be your noice

Het is weer enkele weken geleden dat ik nog heb geschreven. Dat komt omdat het nu zo ontzettend druk is. Iedereen die in het onderwijs staat, kent het wel: toetsen, rapporten, oudercontacten, proclamatie voorbereiden…
In m’n hoofd staan al een heel aantal nieuwe hoofdstukjes van mijn verhaal klaar. Van zodra het vakantie is, geef ik mijn schrijvershanden weer de volledige vrijheid. Nog een kleine twee weken, en dan gaat mijn verhaal weer verder.
Tot dan!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s